Alla inlägg under september 2013

Av Lukas Hallberg - 16 september 2013 15:41

Den som gillar att inreda med mattor kan ha stor glädje av de tips och råd som återfinns här. Tipsen och råden presentras klockrent modell för modell i vänsterspalten. Som mattförsäljare kan jag instämma i att det viktigaste med mattinredning är att skapa en genomtänkt hemmiljö. I annat fall riskerar man att skapa en kaotisk stämning i hemmet som ingen gagnas av. Ett felaktigt val av matta kan rent av skapa förvirring och leda till yrsel och illamående. Av denna anledning är min avsikt med denna blogg att samla tips och råd om mattor för olika ändamål. De bästa tipsen kommer som sagt från små bloggar och tipsportaler online.

Av Lukas Hallberg - 9 september 2013 14:09

Att köpa dammsugare är för de felsta en spontan och ganska lätt uppgift. Det handlar sällan om att investera några större belopp, varför få personer bemödar sig om att köpa en riktigt bra och prisvärd modell. Man väljer den modell som finns i butiken för tillfället och förväntar sig att den håller i några år. Den som däremot bemödar sig om att ta del av allmänna tips om dammsugare, kan enkelt komma över en modell som är skonsam mot både golvet och plånboken. På den här tipssidan kan man som spekulant på dammsugare ta del av den viktigaste bakgrundsinformationen om olika modeller. Den som vet vilken modell som är lämplig för det akutella utrymmet kan dels spara flera hundralappar, dels köpa en modell som håller ett antal år.

Av Lukas Hallberg - 2 september 2013 22:55

Bland diskmaskiner finns en rad olika modeller, som inte enbart hänför sig till yttermåtten och antal kuvert som maskinerna är i stånd till att sluka. På denna informativa sida om diskmaskiner utrönas begreppen diskprogram och modeller relativt överskådligt. Det lönar sig alltså att läsa igenom innehållet innan ett köp kan bli aktuellt. Mitt tips är alltså att läsa på om diskmaskiner innan du beger dig till stormarknaden för att fynda. Skapa dig en gedigen bakgrundsinformation så att du är förmögen att sätta (den ofta okunnige) försäljaren på plats och hävda din rätt som konsument. Det finns en rad bra info på nätet att sovra brand; den nämnda sidan är t.ex helt konsumentoberoende och därför värd att ta del av.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards